Jaučiuosi kaip socialinis drugelis

whatsapp lead sale category
Post Reply
zihadhasan010

Jaučiuosi kaip socialinis drugelis

Post by zihadhasan010 »

žydintis „Twitter“ ir „Facebook“ pasaulyje, tose pačiose žiniasklaidos priemonėse visą dieną (kai neapsėstas kiaulių gripo). Bėda ne ta, kad socialinė žiniasklaida yra nenaudinga. Tai reiškia, kad egzistuoja dichotomija tarp tam tikrų rinkodaros pastangų finansinės ir verslo vertės bei susijusių metrikų psichologinės kokybės: Apatinė IG Metrika Socialinės žiniasklaidos rinkodara Nuo žemo iki vidutinio (priklauso nuo pramonės, dėmesio ir tikslų) Emociškai naudinga, betarpiška, asmeniška Klasikinė SEO ir interneto rinkodara Nuo vidutinio iki didelio (paprastai) Sausas, daug laiko surinkti, pirmiausia skaitinis Mes visi esame žmonės, ir nedaugelis iš mūsų yra apsaugoti nuo emocinio bagažo, kurį sukelia šis pavadinimas.

Sunku skirti 8 valandas klasikiniam raktinių žod Specialusis švinas žių tyrimui, turinio kūrimui ir nuorodų kūrimui, o po kelių savaičių matyti rezultatus per eilutes ir skaičius, taikant tas pačias 8 valandas dienoraščio rašymui, „Twitter“ gali sulaukti poros šimtų atsakymų, 30 pakartotinių pranešimų ir 18 naujų sekėjų. Grįžtamasis ryšys yra tiesioginis, tiesioginis, asmeniškas ir pilnavertis. Geras jausmas būti pripažintam, išklausytam, įsitraukusiam – taip veikia mūsų protas ir mažai prasmės su tuo kovoti. Aš tik siūlau, kad turėtume būti ypač atsargūs paskirstydami savo laiką ir energiją tose vietose, kur galima uždirbti geriausią IG.

Bent jau... dažniausiaips Tai tik mano asmeninė nuomonė, todėl norėčiau išgirsti jūsų nuomonę. Suprantu, kad SMM, kai pasiekiamas dvejopas srauto ir nuorodų kūrimo tikslas, yra labai vertingas (kaip ir kita veikla, skirta socialiniam žiniatinkliui panaudoti dideles IG taktikas), bet aš skeptiškiau žiūriu į socialinių tinklų IG. ir skatina populiarumą socialiniuose tinkluose. Prieš tapdamas visu etatu SEO, daug metų kūriau svetaines ir, kol mėgavausi galutiniu rezultatu, kažkas man visada buvo šiek tiek neramu dėl interneto dizaino / kūrimo proceso; iš esmės, tai neteisinga tvarka.
Post Reply