kad nėra sekimo žymų Dabar daugumoje

whatsapp lead sale category
Post Reply
zihadhasan010

kad nėra sekimo žymų Dabar daugumoje

Post by zihadhasan010 »

„Google“ nori kelių „Wave“ kompiuterių. Ar tai reiškia, kad „Wave“ bus nemokama, ar turėsime mokėti už „Wave“ prieglobos paslaugas? Verslininkai IPT sukūrė dar 90-aisiais ir kai kurie iš jų tampa sėkmingi. Ar yra galimybė, kad taip nutiks su „Wave“? Šiuo metu gana sunku suvokti SEO potencialą naudojant „Wave“, bet mano nuostabus dalykas yra tai, socialinių tinklų svetainių nėra sekimo žymų nuorodose, paskelbtose, kai „Wave“ yra atvirojo kodo, „Google“ siekia kelių prieglobų / serverių skirtingoms bangoms, taigi ar jos gali išlaikyti nuorodas be sekimo? Man taip pat atrodo, kad visa vaizdo įrašo (ar bet kokio) „išplatinimo“ dinamika netrukus pasikeis.

Vien todėl, kad „Google Wave“ į „Wave“ įdėjo Fakso sąrašai „Twitter“ programą, man atrodo, kad tai gali būti „Twitter“ vinis į karstą. Jei „Wave“ gali padaryti viską, ką „Twitter“ gali, išskyrus galbūt geriau, tai kam „Twitter“? Paskutiniame savo tinklaraščio įraše, kurį parašiau SEOmoz, kalbėjau apie socialinės žiniasklaidos svetaines ir jų naudojimą internetiniam reputacijos valdymui. Manau, kad su Wave tai bus LABAI įdomus posūkis reputacijos valdymui internete. Įsivaizduokite, kad esate įmonė ir turite susidoroti su daugybe neigiamų bangų, kurių kiekvienoje bangoje yra daug žmonių (haha, „Twitter“ tendencijos, bet dar blogiau).

Pasiruoškite turėti didesnę konkurenciją ir daugiau paskatų siųsti šlamštą (nes daugelis kitų tuo užsiima). Deja, jei esate „dominantis operatorius“, šie laukai yra dar sudėtingesni, nes turite išlaikyti anonimiškumą arba laikytis gairių labiau nei jūsų mažiau žinomi bendraamžiai. Planuokite būti „praneštam“ už bet kokią „Grey/Black Hat“ veiklą „Google“ kiekvieną mėnesį
Post Reply