sraute gaunu pakankamai įvairių šakninių raktinių žodžių? Šiuo atveju aprėptis prilygsta ilgoms šių pagrindinių raktinių frazių pasakojimams. Pavyzdžiui, pigūs „Gucci“ laikrodžiai UK, „Gucci“ laikrodžiai vyrams, „Gucci“ dizainerių laikrodžiai ir tt Sėkmės metrika – ar savo persiuntimo sraute aprėpiu didelę šaknų ilgų uodegų išplėtimo dalį? Google analytics – Armani Coverage Google Analytics Gucci aprėptis Raginimo veikti metrika tikriausiai yra ta, kuri man nepatinka būti šiame sąraše. Taip yra todėl, kad manau, kad PVR užduotis yra užtikrinti srautą, o svetainės – nukreipti tą srautą į veiksmą.
Tačiau aš vis dar naudoju jį kaip metriką, nes tai PV Telefono numerių biblioteka R darbas – teikti TIKSLINĮ srautą. Jei per dieną pristatote papildomus 2000 lankytojų, kurie neperka, neužpildo anketos, nepraleidžia svetainėje ilgiau nei kelias sekundes, neklausia, neskambina į įmonę, tada tikrai nesugebate užtikrinti reikiamo srauto. Dėl prastos svetainės galite kaltinti tik tiek – ir, tiesą sakant, jei manote, kad svetainė tiesiog nepasikeis, atsistokite ir pasakykite. Paimkime mano svetainės pavyzdį (dizaino laikrodžiai). Tai prasta svetainė. Paieškos funkcija yra nešvari, nėra kontaktinės formos, raginimas veikti yra gana neryškus ir nėra būdo keisti ir filtruoti pasiūlymus.
Bet tai gerai. Dabartinis mano svetainės tikslas yra nukreipti tik į ilgos uodegos srautą, teikiamą naudojant „Google“ QDF algoritmą . Taigi tikiuosi aukštų atmetimo rodiklių ir žemų paspaudimų rodiklių. Tačiau mano sėkmės metrika šiuo metu yra raktinių žodžių dispersija ir aprėptis. Bet tai nereiškia, kad neturėčiau parduoti! Nurodymas apie raginimus veikti netinkamoje svetainėje Tikiuosi, kad šiuo žiediniu būdu pademonstravau kitokį būdą pažvelgti į tarpinę metriką. Nepaaiškinau, kaip tai susieti su kliento svetaine. Deja, tai nėra paprastas pratimas.
Sėkmės metrika – ar savo persiuntimo
-