Daha fazlasını isteyen pazarlamacılar ve işletme sahipleri , daha fazlasını yapmaları gerektiğini düşünürler .
Daha fazla trafik mi istiyorsunuz? Daha fazla içerik oluşturun.
Daha fazla satış mı istiyorsunuz? Daha fazla ürün tanıtın.
Daha fazla hayran mı istiyorsunuz? Daha fazla sosyal medya ağında olun.
Mesele şu ki, en büyük etkiyi yaratan markaların çoğu, daha az şey yaparak başarıya ulaşıyor.
Daha azına sahip olmak daha fazla odaklanarak hareket etmenizi sağlar. Yaklaşımınızı mükemmelleştirmenizi ve mevcut varlıklarınızdan büyümenin ve gelirin son damlasına kadar sıkmanızı sağlar.
Ve bunun gördüğüm en iyi örneklerinden biri Chris Von Wilpert ve Content Mavericks markasıdır.
Chris günümüzün en etkili içerik pazarlamacılarından biri olarak biliniyor.
Çok fazla içerik üretmek anlamında değil, içerikten sonuç üretmek anlamında .
Ve onun yaklaşımında en sevdiğim şey, nispeten Doğru Cep Telefonu Numarası Listesi az içerikle gerçek sonuçlar elde etmenize olanak sağlaması.
Bu çalışmada belirtilen şablonları ve indirmeleri edinin
Ve diğer tüm çalışmalarımız doğrudan gelen kutunuza
E-posta Adresi
Abone
Size spam göndermeyeceğiz. Dilediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edin.
İçindekiler
Kısa bir uyarı
Content Mavericks Nedir?
İçerik Mavericks yaklaşımının çözdüğü sorun
İçeriğe yönelik acı ve güven yaklaşımı
Anahtar kelimeler yerine sorun noktalarını hedefleyen içerik
İçerikle güven oluşturma
Google'a güvenmeden trafiği nasıl yönlendirirsiniz?
Bu trafiği ilgili içerik içi tekliflerle dönüştürmek
Potansiyel müşterileri müşteriye dönüştürmek
İçerik Mavericks'in Evet Merdiveni
Ek eylemler
Content Maverick'in tam büyüme modeli
Özet
Kısa bir uyarı
Detaylara girmeden önce şunu belirtmeliyim ki, Chris'in çalışmalarının büyük bir hayranıyım.
İçerik eğitim programının ücretini ödedim ( bunu burada bulabilirsiniz ), bu program için kendisiyle ortak çalıştım ve kendisiyle birçok mesaj alışverişinde bulundum.
Aslında, bu bültenin kendisi onun programından öğrendiğim sistemler sayesinde başlatıldı. Başlattıktan sonraki 6 hafta içinde 1000$ MRR'ye ulaştık ve bunun sonucunda, kupamı onun inceleme sayfasında bulacaksınız .
Chris, dersleri ve Content Mavericks sitesinde yer alan ücretsiz içerikler arasında bir sürü ücretsiz değeri paylaşıyor.
Bu yüzden Chris'in sitesinde söylediklerini tekrar etmeyeceğim , ayrıca onun "gizli sosunu" da ifşa etmeyeceğim.
Benim yapacağım şey, onun özgürce sunduğu ipuçlarına dair küçük bir içgörü sunmak, yolculuğun haritasını çıkarmak ve her şeyin neden bu kadar iyi işlediğini açıklamak olacak.
Content Mavericks Nedir?
Content Mavericks bir içerik pazarlama ajansı ve bilgi ürünü üreticisidir. İçerik söz konusu olduğunda, birincil odak noktaları yaratma değil, dağıtımdır.
Chris ve ekibi için bu, bitmek bilmeyen yayın takvimleri ve yeni eserler ortaya çıkarma oyunu değil.
Önemli olan bir veya iki tane yüksek etkili konu bulup, inanılmaz bir içerik oluşturup, bunu iyi bir şekilde tanıtmaktır.
Elbette, bundan daha fazla nüans var, onlara da gireceğim. Ama, asıl mesele bu.
Ve bu süreç Chris ve müşterilerine çok ama çok fayda sağladı.
Çeşitli büyük içerik odaklı markaların trafiğini artırmasına yardımcı olmak için " daha az içerik, daha fazla trafik " yaklaşımını kullandı . Sitesinde markalardan e-postalar ve sosyal kanıtlar var.
Sumo.com (Chris'in daha sonra SEO stratejilerinin ana hatlarını çizmesine yardımcı olduğu yer)
Amazon
Sürüklenme
Shopify
Ancak Chris'in yaklaşımı yalnızca yüksek bütçeli müşterileri çekmekle kalmadı.
Bu, kurs işini sektördeki en saygın işlerden biri haline getirmesine yardımcı oldu.
Chris, söylediklerini uygulayan ve vaat ettiği sonuçları yaşayan ender pazarlamacılardan biri.
Bu markaların hepsi ürettiği içeriklere dayanarak ona ulaştı.