Udhëzuesi përfundimtar për agjencitë për të gjeneruar reklama OOH me ROI të lartë

whatsapp lead sale category
Post Reply
bitheerani93

Udhëzuesi përfundimtar për agjencitë për të gjeneruar reklama OOH me ROI të lartë

Post by bitheerani93 »

Udhëzuesi përfundimtar për agjencitë për të gjeneruar ROI të lartë OOH Reklamim 7be0e7e358 1 - Lifesight
Ne kemi filluar të shohim që markat e shtyjnë teknologjinë për të thyer kornizën dhe për të përdorur tregimin për të mahnitur kalimtarët. Kur kjo bëhet mirë, këto spektakle të njëhershme inkurajojnë njerëzit të filmojnë dhe të ndajnë përmbajtjen.

Ky pasqyrë nga Guy Bradbury nga një agjenci krijuese në Londër përmbledh një ndryshim në tendencat OOH. Qasja tradicionale për shumicën e shpenzimeve OOH ka qenë zgjedhja e tabelave në të dhënat e numrave të whatsapp më të ngarkuara. Kishte gjithashtu teknikën e spërkatjes dhe lutjes, me reklama të shpërndara nëpër autobusë dhe stola, qendra tregtare dhe tregje. Këto qasje funksionuan për markat kur OOH ishte e re, dhe aksionet e matjes ishin më të ulëta për tregtarët.

Tani, ka OOH programatike dhe dixhitale në përzierje. Përgjegjshmëria po arrin decibelë të rinj nëpër sallat e këshillit dhe mbledhjet e agjencive. Si rezultat, agjencitë dhe tregtarët duhet të gjejnë mënyra të reja për të injektuar hiper-shënjestrimin, matshmërinë dhe interaktivitetin në këtë kanal tradicional.

Një mënyrë për të arritur këtë qëllim është shfrytëzimi i inteligjencës së klientit të tërhequr nga sjelljet dixhitale dhe fizike të klientëve të klientëve të markës. Factori OOH bën pikërisht këtë dhe më shumë. Ne do t'ju tregojmë metoda të provuara për rritjen e përpjekjeve OOH nga:

Image

Hiper-targeting segmente të klientëve
Ekzekutimi i fushatave tërheqëse të ri-targetimit
Matja e ROI në botën reale
Lexoni nëse agjencia juaj dëshiron të transformojë ofertat e saj OOH.

4 mënyra se si agjencitë mund të përdorin Factori Ooh
Me fushatat OOH, vendndodhja, vendndodhja, vendndodhja ka përparësi. Të dish se ku të vendosësh saktësisht reklamën tënde OOH kërkon planifikim, kështu që pse të mos përdorësh të dhënat e vendndodhjes të kombinuara me inteligjencën holistike të klientit? Për matje dhe njohuri, keni nevojë për inpute të sofistikuara. Këto përfshijnë demografinë, afinitetet dhe personat e lidhur me vendndodhjet e zgjedhura të OOH.

Factori OOH godet gozhdën në kokë me këto parametra dhe ne do t'ju tregojmë se si.

Përdorimi i rastit # 1: Zgjidhni faqet OOH më optimale
Zgjedhja e faqes tuaj OOH është më komplekse sesa thjesht identifikimi i vendndodhjeve me më shumë hapa. Ju nevojiten vendndodhje me maksimumin e audiencës suaj ose audiencës që dëshironi të synoni. Tradicionalisht, ky proces do të shkonte:

Identifikimi i zonave të banuara ose komerciale me shtrirje të lartë
Vlerësimi se cilat rrugë kanë modelet më të (ngadalta) të trafikut
Sigurimi që keni zgjedhur një vend me shikueshmëri të lartë, p.sh. mungesë mbulesë pyjore, pa rrokaqiej që bllokojnë tabelat, etj.
Agjencitë duhet të bëjnë më shumë se kaq për t'i bërë reklamat OOH të markave të tyre të dallohen. Ja se si e bëmë atë për një markë globale të teknologjisë B2B.

Factori Ooh për zgjedhjen e sitit: Një shembull
Sfida: Një agjenci mediatike po kërkonte të lansonte linjën më të fundit të produkteve të kompanive kryesore të teknologjisë B2B përmes fushatave OOH. Ata luftuan me arritjen e personit të duhur, dmth., vendimmarrësit kryesorë, të cilët mund të marrin topin për investimet e kompanisë së tyre në produktin e klientëve të markës.

Zgjidhja: Factori OOH përcaktoi të dhënat e audiencës së synuar të markave në grupe.

Kohortat u bazuan në ato me pozicione të ngjashme brenda kompanive të tyre përkatëse. Këto role u dhanë atyre një fjalë të drejtpërdrejtë në adoptimin e produkteve të reja në grupet e teknologjisë së ekipeve të tyre. Për aktivizimin e inteligjencës së klientëve vetëm për këto grupe, agjencia gjeti vendndodhje të veçanta që frekuentonin individët në këto role. Këto përfshinin hotele biznesi për konferenca, hapësira të nivelit të lartë të bashkëpunimit dhe restorante që ishin të njohura për takime biznesi.
Post Reply