Chwazi opsyon meni telefòn lan Koulye a, pa default gen yon salitasyon pre-anrejistre ke ou ka itilize. Si ou vle pèsonalize mesaj ou a pou asistan oto a, ou ka anrejistre oswa telechaje yon salitasyon koutim isit la. Anrejistre oswa telechaje yon mesaj bonjou Mesaj sa a pral vin resepsyonis vityèl ou nan apèl IVR (repons vwa entèaktif). Lè sa a, ou ka Customize meni telefòn ou an adapte biznis ou oswa sit entènèt.
yon klavye. Ou ka chwazi Lis Imèl Peyi animewo ou vle aktive isit la. chwazi-nimewo-ak-depatman Se konsa, pou egzanp, ou ta ka mande moun k ap rele a peze 1 pou sipò, 2 pou demann lavant, ak 9 pou konekte ak yon reprezantan. Senpleman klike sou nimewo a epi ajoute detay depatman ou oswa ekip ou a nan seksyon Opsyon meni ki sou bò dwat la.
Kounye a ou prèske fini mete sistèm telefòn biznis ou. Si ou vle konfigirasyon Opsyon Avanse , ou ka fikse yon dire tan ak yon nimewo pou konpoze pou operatè a. Si ou vle pèmèt moun kap rele yo konpoze yon ekstansyon, gen yon kaz isit la ke ou bezwen chwazi. Anviwònman apèl avanse Pou w ale nan pwochen etap la, ou bezwen klike sou bouton "Save & Kontinye" .
Nan meni an Telefòn , ou pral wè
-